Hus og havehjælpen tilbyder alt inden for småreparationer i huset og havearbejde i hele Favrskov og Aarhus kommune. Indehaveren Jens Christian Østerby Jensen er selv opvokset på en gård, hvor alle reparationer og alt havearbejdet blev gjort i hjemmet, hvilket har givet ham både motivationen og forudsætninger til at starte Hus og havehjælpen op.

Virksomheden har en bred vifte af forskellige ydelser. De henvender sig både til virksomheder og privatpersoner, og ydelserne tilpasses individuelt til den enkelte kunde. De kan blandt andet give en hjælpende hånd til alle facetter af havepasning samt haverenovering og fornyelse. Derudover tilbyder de hjælp til opsætning af havehegn, flise- og taglægning, terrasser og hvad der eller måtte opstå udendørs.

Derudover er hus og havehjælpen også behjælpelig, når det kommer til alle slags indvendige reparationer som samling af møbler, ophængning af lamper eller almindelige fejl på husets hårde hvidevarer.

Hus og havehjælpen tilbyder også virksomhedsservice. Man kan som virksomhed både få fast pasning af udearealer, belægning, snerydning og generelle vedligeholdelsesopgaver. Derudover kan man også arrangere enkeltstående aftaler, der altså ikke er løbende pasning.

Hus og havehjælpen er placeret i Hinnerup, men udfører havehjælp og reparationer i hele Favrskov og Aarhus.

Adresse

Vores adresse:

vestergade 5, 8382, Hinnerup

GPS:

56.26769642475091, 10.062118307617538